HTML

Gyere baba, gyere! :-)

Friss topikok

  • oolilla: Szia! Te is tudod, hogy régóta olvasom a blogodat, már az eleje óta, szeretlek olvasni. Nemtudom,o... (2015.01.20. 12:23) Évvég-évkezdet
  • 00lila: Jocim is szenvedett már el hasonló/nagyobb sérüléseket. Hiába figyel az ember 0-24 a gyermekére, b... (2014.10.20. 00:27) Az első...
  • *baboka*: @00lila: Szia nagylány!:) Remélem jól vagytok a manóddal együtt! :) (2014.08.28. 10:53) Nyügi babám
  • *baboka*: Örülök, hogy velem maradsz ;) (2014.05.24. 11:07) 6 hetes kontroll babának és anyának
  • baboka: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :) (2014.05.20. 09:11) A kétágyas, a csecsemősök és egyáltalán

39.hét

2014.03.15. 22:09 *baboka*

Az a helyzet, hogy Gurulyka egyáltalán nem mutatja annak jeleit, hogy sürgősen el szeretné hagyni a zugot, amit meg tudok érteni, elvégre all inclusive az ellátás nullahuszonnégyben.
Talán némi jóslófájás azért már van, néha-néha gyenge, 1-2 percig tartó kisebb görcsök, szúrkálások, leginkább a bal petefészkem táján (de én mindig mindent ebben érzek), na meg a hasfeszülés, keményedés gyakrabban.
A héten 2 alkalommal voltunk már NST-n, mindegyiken minden rendben, bár a csütörtökin jómagam a vérnyomásomat alacsonynak találtam, 100/60, de a dokik nem mondtak semmit, viszont hevesen ajánlgatták, ha van kedvem, az adóm 1 %-át nyugodtan adjam a kórházi alapítványnak. 4 órát várakoztunk a folyosón...mondani se kell, hogy a kisebbségieket vették előre, és valószínűleg igaza van a kismamának, aki azt mondta azért, mert ők balhéznak, jönnek a családjukkal meg a fenyegetésekkel, aztán az orvosok inkább gyorsan kiszórják őket.
Beszéltem a szülésznővel is, hogy mi is a helyzet a látogatási tilalom miatt az apás szülésekkel, de megnyugtatott, hogy rendben lesz, és lehet jövő héten már fel is oldják. Aminek azért örülnék, mert akkor látogatni is bejöhetne a Bú, nemcsak szülni, azért meg nem, mert nem leszek kíváncsi senkire. -továbbra is antiszoc, evvan -  (na jó, aki normális jöhet) Közölte, hogy szeretné, ha hétvégén a hidegfront miatt megszülnék, de úgy fest eddig, hogy az én babám telibe tojja a frontot.
A 40.betöltött héttől vizsgál majd az orvos, onnantól viszont 1 hetet engednek max. túlhordani (és minden egyes nap be kell menni a kórházba NST-re meg vizsgálatokra), aztán indítanak - bár szerinte erre nem lesz szükség. Ha nem bújik ki addig, akkor nálunk ez úgy fog alakulni, hogy hétfőn mindenképp mennünk kell NST-re, aztán mivel szerda a kiírt időpontom, akkorra fognak visszahívni újból, s elvileg már vizsgálnak is. Eleinte nagyon jó bulinak tűnt, hogy mi lenne, ha a szülinapomon születne ő is, de ennek a mindennapos bemászkálásnak a tudatában, hááát...na jó, amikor akar! De nagyon kíváncsi vagyok már, vajon egy hét múlva a kezemben lesz már?
Továbbra is minden este beszélünk a bébifonon, és sokszor nem is szólok, csak hallgatom... olyan kevés idő van már vissza, és olyan nagyon jó hallani, igyekszem kihasználni minden lehetőséget még a végén is. Kétségkívül az egyik legeslegjobb beruházás a szívhanghallgató volt a szopipárna mellett, amivel fogalmam sincs, tudok-e majd szoptatni, de aludni isteni jó vele!

Szólj hozzá!

Címkék: terhesség szülés baba fájások szülésznő

A bejegyzés trackback címe:

https://gurulyka.blog.hu/api/trackback/id/tr916194891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása