HTML

Gyere baba, gyere! :-)

Friss topikok

  • oolilla: Szia! Te is tudod, hogy régóta olvasom a blogodat, már az eleje óta, szeretlek olvasni. Nemtudom,o... (2015.01.20. 12:23) Évvég-évkezdet
  • 00lila: Jocim is szenvedett már el hasonló/nagyobb sérüléseket. Hiába figyel az ember 0-24 a gyermekére, b... (2014.10.20. 00:27) Az első...
  • *baboka*: @00lila: Szia nagylány!:) Remélem jól vagytok a manóddal együtt! :) (2014.08.28. 10:53) Nyügi babám
  • *baboka*: Örülök, hogy velem maradsz ;) (2014.05.24. 11:07) 6 hetes kontroll babának és anyának
  • baboka: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :) (2014.05.20. 09:11) A kétágyas, a csecsemősök és egyáltalán

34.hét

2014.02.09. 17:57 *baboka*

Drága munkáltatómtól megkaptam a pénzmagomat, aminek segítségével jelentősen lecsökkentettem a még beszerzendő holmik listáját. Egyik szemem sír, a másik nevet, ugyanis úgy terveztem, hogy sokkal több mindenre futja majd ez a pénz, de azért nem panaszkodom, mert így is megvan már elég sokminden. (tervezem egyébként, hogy A-tól Z-ig összeszámolom, mennyibe kerül csak maga a várakozás, míg kibújik a kis csoda) Ami még kell, az a babakocsi, kiskád, légzésfigyelő, takaró, a kórházi csomagba pedig a betétek és a hálóing. A mellszívót a bababoltos eladó tanácsára csak akkor szerezzük be, ha szükséges lesz, ami majd a születés utáni 4-5.napon derül ki. Meg is lepődtem, végre egy eladó, aki nem akar feltétlenül mindent rámsózni... Pelusból egyelőre 15 db DADA nevezetűt vettem, az a kórházba elvileg pont elég lesz, meglátjuk hogyan válik be, mert nem mindegy, hogy darabáron 40 vagy 70 Ft-ra jön ki...
Gurulyka nagyon ügyesen  viselkedett a héten is, izeg-mozog, nagyon aktív, ha a hátánál van apa keze, belekucorodik, ügyesen jelez, csak nagyon sokat csuklik, naponta 2-3x biztos, de bízom benne, hogy ettől csak erősödik a tüdeje és nem rossz érzés neki. Hála Istennek vizesedést továbbra sem tapasztalok (kopp-kopp), a kozmetikus azt mondta, hogy ő ennyi idősen már teljesen fel volt dagadva és mégis kihúzta a kiírt időpontig. Kezdem elhinni, hogy minden a legnagyobb rendben lesz.
1-2 keményedést tapasztaltam a héten, ugyanis elég sokat mentünk, boltról boltra, és vezetni nem olyan már, mint eddig, de megtettük az utolsó születés előtti nagyobb útjainkat is:voltunk anyuéknál, nővéreméknél és Balatonföldváron is pocakfotózáson. Bárhova mentünk, magnézium bekészítve figyelt, de annyira nem volt durva a helyzet, hogy hozzá is nyúljak. Ééén okos, ügyes fiam!
Agyon lettünk dicsérve, hogy milyen formás a pocak - nem tudom, létezik formátlan is??? Jah, megjegyzendő, hogy előtejem egy csepp sincs, de gondolom nem kötelező lennie.
Gyorsabban fáradok, lassabban közlekedek, de összességében jól érzem magunkat, minden nap hatalmas és hangos zenéléseket rendezünk, van kedvence is ám, arra mindig buli van bent:John Newman-Cheating. A védőnő biztos hülyét kapna, hogy nem Beethoven-t hallgattatok a gyerekkel, de miért szenvedjen, nem igaz?

Szólj hozzá!

Címkék: terhesség baba

A bejegyzés trackback címe:

https://gurulyka.blog.hu/api/trackback/id/tr616194900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása