HTML

Gyere baba, gyere! :-)

Friss topikok

  • oolilla: Szia! Te is tudod, hogy régóta olvasom a blogodat, már az eleje óta, szeretlek olvasni. Nemtudom,o... (2015.01.20. 12:23) Évvég-évkezdet
  • 00lila: Jocim is szenvedett már el hasonló/nagyobb sérüléseket. Hiába figyel az ember 0-24 a gyermekére, b... (2014.10.20. 00:27) Az első...
  • *baboka*: @00lila: Szia nagylány!:) Remélem jól vagytok a manóddal együtt! :) (2014.08.28. 10:53) Nyügi babám
  • *baboka*: Örülök, hogy velem maradsz ;) (2014.05.24. 11:07) 6 hetes kontroll babának és anyának
  • baboka: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :) (2014.05.20. 09:11) A kétágyas, a csecsemősök és egyáltalán

Zajlik a 16 hetes élete :)

2014.07.24. 21:04 *baboka*

Megvolt az első nemitthon alvós éjszaka is, Zánkán voltunk egy focikupán, ahol apa focizott, mi meg elkísértük. A szállás és a defektes szervezés miatt nagyon mérges voltam, (szállás poros, koszos, Mátét csak a babakocsiban mertem altatni és lecsapkodta az automatát a mikro, így szegény gyerekemnek hideg tápot kellett adnom reggelire...) de azért mégiscsak örülök, hogy elmentünk, sok új helyet és arcot látott a manó. :)

A hőségben hol nyüszögős, hol punnyadós szegényke, van hogy sehogy se jó neki és van, hogy annyira minden jó, hogy már körbenézem párszor, tényleg-e. Szóval értitek. :))
Szerencsére iszik is rendesen, melegben kb.2 dl-t, amúgy meg felét vagy kevesebbet. (de azért kínálgatom) 
Az új szokás, hogy dünnyögve, morgolódva alszik el, olyan kis édes ahogy félálomban mondja a magáét..:) És baromi erős hangja van a kislegénynek, mikor sír meg sikít, szerintem az egész ház hallja. 
A nyála annyira folyik, hogy nem ritka a napi 3x-i polócsere, ha meg még bukik is, még több. És persze, hogy gyakran bukik, mert nem bír elfeküdni a kis hátán, neki kaja közben, után jár keze-lába, folyton fel akar ülni, nyomódik a poci és jön anyára az áldás. :) Végre úgy érzem, rendben vagyunk a böfizéssel is, etetés után hagyom kicsit pihenni és utána ha felveszem, 10-ből 9x sikerül. :) 
Bal oldalra simán hasra fordul, 1-2x véletlenül jobbra is megy, de visszafelé még nem. Mikor hason van, és van előtte valami érdekes, amit el szeretne érni, kapálódzik, hernyózik, de nem halad, és olyankor szörnyű ideges tud lenni. :) Megfigyeltem, hogy ha magától fordul hasra, sokkal tovább elvan, mintha én teszem le úgy vagy fordítom át. A kiságyban az éjszakai alváson kívül eddig nem nagyon csinált mást, úgy 2-3 hete párszor 10 percre be tudom rakni, pörgeti a macikat, dumál a mikiegérrel meg a többi haverral, és szorgalmasan gyakorolja a rácsok közé való láb-beékelést, fordulást. 
A kutacsát figyelgetem, hogy alig tapintható, ezt a következő oltásnál mondani fogom a dokinak.. :/ 
Talán a koszmó is eltűnik lassan, karmolási sebek sincsenek mióta minden másnap vágom a körmeit. :)
Kedvencek: 
kedvencek.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: baba

A bejegyzés trackback címe:

https://gurulyka.blog.hu/api/trackback/id/tr946542097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása