HTML

Gyere baba, gyere! :-)

Friss topikok

  • oolilla: Szia! Te is tudod, hogy régóta olvasom a blogodat, már az eleje óta, szeretlek olvasni. Nemtudom,o... (2015.01.20. 12:23) Évvég-évkezdet
  • 00lila: Jocim is szenvedett már el hasonló/nagyobb sérüléseket. Hiába figyel az ember 0-24 a gyermekére, b... (2014.10.20. 00:27) Az első...
  • *baboka*: @00lila: Szia nagylány!:) Remélem jól vagytok a manóddal együtt! :) (2014.08.28. 10:53) Nyügi babám
  • *baboka*: Örülök, hogy velem maradsz ;) (2014.05.24. 11:07) 6 hetes kontroll babának és anyának
  • baboka: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :) (2014.05.20. 09:11) A kétágyas, a csecsemősök és egyáltalán

A férj belehúz

2013.03.12. 13:01 *baboka*

Az előző stimunál előre kiszámoltam, mikorra esik az ultrahangos követés, izgalommal, nagy reményekkel vártam. Aztán nesze.

Most meg csak beszedtem a Clostyt, ahogy elő volt írva, és a 8.ciklusnapomon elővettem nagy nehezen a naptárat. Jövő hétfő. Nem fogok egy várhatóan negatív eredményért ezreket kiadni, magánrendelésre nem megyek, a nővédelmiben meg nincs az orvosom aznap. Kénytelen voltam bejelentkezni egy tök ismeretlenhez, és most olvasom fórumokon, hogy senki sem szereti kb. Engem nem érdekel, csak annyit mondjon, van tüsző vagy nincs tüsző. Bú meg arany volt nagyon, 2 napot voltunk Hévízen, és erőteljesen akciózni kellett, mert „majd most a gyógyító hévízi víz” így meg úgy, majd az csinál nekünk gyereket.

Ma reggel arra fogta a muszájt, hogy éjjel, mikor ment dolgozni, látott egy jelet az égen. (extra fényes csillagok kereszt-formában elhelyezkedve) Majd kívánt egyet magában, és a kereszt mellett elzúgott egy hullócsillag. Ez semmi mást nem jelenthet, csak hogy ezerrel nyomjuk az ágyat, mert ebből lesz MOST a gyerek.

Hát jó.

Na azért, hogy valamire büszke is lehessek, itt egy kéthetes fotó, nem túl jó minőségű, de arra elég, hogy látszódjon a különbség egy fogyókúra előtti és egy utáni/közbeni nadrágom között. Remélem kitaláljátok, melyik melyik.

Szólj hozzá!

Címkék: fogyókúra Diéta

A bejegyzés trackback címe:

https://gurulyka.blog.hu/api/trackback/id/tr16194945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása