HTML

Gyere baba, gyere! :-)

Friss topikok

  • oolilla: Szia! Te is tudod, hogy régóta olvasom a blogodat, már az eleje óta, szeretlek olvasni. Nemtudom,o... (2015.01.20. 12:23) Évvég-évkezdet
  • 00lila: Jocim is szenvedett már el hasonló/nagyobb sérüléseket. Hiába figyel az ember 0-24 a gyermekére, b... (2014.10.20. 00:27) Az első...
  • *baboka*: @00lila: Szia nagylány!:) Remélem jól vagytok a manóddal együtt! :) (2014.08.28. 10:53) Nyügi babám
  • *baboka*: Örülök, hogy velem maradsz ;) (2014.05.24. 11:07) 6 hetes kontroll babának és anyának
  • baboka: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :) (2014.05.20. 09:11) A kétágyas, a csecsemősök és egyáltalán

Évvég-évkezdet

2015.01.03. 21:16 *baboka*

Nagyon boldog új évet kívánok minden kedves olvasómnak! :)


Sajnos mi betegen léptünk át 2015-be. Máté is beleesett a náthába, hiába reménykedtem, hogy megússza. Kapott antibiotikumot (Cefzil), amire 1 nap után allergiás lett, az egész testén kiütésekkel. Az orvos leállított róla, de az Ambrobenét (váladék felszakításra) és esténként a Synecodot (köhögés csillapításra) tovább kapta, egy héten át. Megvolt a karácsony, a szilveszter és már azt gondoltuk, mindenki jól van, aztán elkezdett megint köhögni, hörögni, és mint a víz, úgy folyik a nózija, úgyhogy tegnap ügyeletre vittük. Azt mondták, érdes a légzése jobb oldalon és a garat belövellt, írtak neki legkisebb Augmentin szuszpenziót, és lázcsillapító kúpot, de az csak tartalék, szerencsére nem lázas. Lórúgásnyi adag, 2x 5 ml, beadni is elég, az orrszívás meg kész katasztrófa, visít mint a kismalacok, de muszáj naponta többször szívni neki...remélem mostmár meggyógyul rendesen és nem marad vissza semmi szövődmény. Erre megjött az enyhébb idő, vinném sétálni, de így nem merem. 
Nálam meg bekopogtatott a havim! :) Éjszaka jött, sunyi alattomos módon, eláztatva lepedőt, végigcsöpögve a szőnyegen...igazi, élénkpiros, vér! Fájdalmasabb, mint babásodás előtt volt, de nem baj, ezt vártam! :) Hogy a merckforminnak köszönhető-e, vagy a diétának, vagy egyszerűen csak kattant a szervezetem, nem tudom. De örülök, hogy eljött az ideje, és nagyon jó lenne, ha beállna rendszeres havi ciklusokká. 

 

1 komment

Címkék: betegség gyógyszer baba gyerekorvos ciklus menstruáció

A bejegyzés trackback címe:

https://gurulyka.blog.hu/api/trackback/id/tr217038947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oolilla 2015.01.20. 12:23:32

Szia! Te is tudod, hogy régóta olvasom a blogodat, már az eleje óta, szeretlek olvasni. Nemtudom,olvasol-e engem, mint régen, de ha gondolod nézd meg az új blogom :) itt a linkje: think-positive.tk/ azért ezt nézd, mert a blog.hu-s blogot nem írom tovább.
süti beállítások módosítása