HTML

Gyere baba, gyere! :-)

Friss topikok

  • oolilla: Szia! Te is tudod, hogy régóta olvasom a blogodat, már az eleje óta, szeretlek olvasni. Nemtudom,o... (2015.01.20. 12:23) Évvég-évkezdet
  • 00lila: Jocim is szenvedett már el hasonló/nagyobb sérüléseket. Hiába figyel az ember 0-24 a gyermekére, b... (2014.10.20. 00:27) Az első...
  • *baboka*: @00lila: Szia nagylány!:) Remélem jól vagytok a manóddal együtt! :) (2014.08.28. 10:53) Nyügi babám
  • *baboka*: Örülök, hogy velem maradsz ;) (2014.05.24. 11:07) 6 hetes kontroll babának és anyának
  • baboka: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :) (2014.05.20. 09:11) A kétágyas, a csecsemősök és egyáltalán

Amiket mi használunk

2014.06.17. 07:54 *baboka*

Mindenféle reklámcélzat nélkül, összeszedtem, hogy miből milyen márkájú termékeket használunk Matyihoz. 

Pelenka: Pampers. És ebből nem vagyok hajlandó engedni. Igaz, sem a dada pelus, sem a DM-es Babylove nem csípte ki, de a dadásnak túl gyenge volt a gumírozása (még a kórházban), a DM-esnek meg alacsony a dereka. Lehet, hogy lányoknak az jobb, de ez a zöld Pampers nekünk a legjobb. Jelenleg 3-mas méret ;) Popsitörlőt eddig még nem kellett vennünk, mert mindig hozott valaki, és azt használjuk amit éppen kapunk. Jó volt a DM-es, és a Johnson's is.
Táp: Milumil HA Optima Start. Az első perctől ezt eszi, amit babavízzel készítek, felváltva:egy üveg Jana, egy üveg Szentkirályi. Jelenlegi adag étkezésenként 140-150 ml, éjszakára egy kicsit megtoldva, hogy átaludja. ;)
Sterilizálás: nincs mikrós sterilizálónk, és feleslegesnek is tartom. A legegyszerűbb módját használjuk, Chicco sterilizáló folyadékot. Fél kupaknyi egy-másfél liter hideg vízhez, aztán abban úszhatnak a cumikák. Mikor kiveszem használat előtt, leöblítem és kész.
Ruhák: szerencsére most el vagyunk látva kisebb-nagyobb rucikkal, mindig kapunk ettől-attól, használtat is, újat is. Ha venni kell, mert mondjuk alapdarabok (rövidujjú, hosszúujjú body) hiányoznak, akkor bababizományi, börzék. De egyébként a Tescos (F&F) pizsiknek nincs párja, nagyon jó anyaguk van és baromi kényelmes neki.  
Testápolás: fürdetőnek és popsikenőcsnek is az orvos által felírt, gyógyszertárban kikevert verziót használjuk, nagyon bejött, bár sokan azt mondták, majd kiüti, meg hogy sz@r - azért, mert illatanyagmentes és nem lesz levendulaszagú a gyerek, mint a többi bolti neves terméktől??? Külön sampont nem használunk még, testápolóval is kb.3x volt bekenve. Jó kis bőre van szerencsére, csak hófehér...ezért is muszáj volt mielőbb beszerezni napozószert, ár-érték arányban a Vichy 1+1 díszdobozosával jártunk a legjobban.
Játékok: cumisüveget a DM-ből és a Babaszafariból szoktam beszerezni, utóbbiból játékokat is, de most kaptunk egy nagyhatárral Angliából, jóideig nem kell ezen gondolkodni szerencsére. :)
És nagyon jók a bababónuszos kuponok is, kiváltottam előre 2 tejpépet, meg pelust is azon vettünk legutóbb. ;)

Szólj hozzá!

Címkék: babafelszerelés

A bejegyzés trackback címe:

https://gurulyka.blog.hu/api/trackback/id/tr736309164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása