HTML

Gyere baba, gyere! :-)

Friss topikok

  • oolilla: Szia! Te is tudod, hogy régóta olvasom a blogodat, már az eleje óta, szeretlek olvasni. Nemtudom,o... (2015.01.20. 12:23) Évvég-évkezdet
  • 00lila: Jocim is szenvedett már el hasonló/nagyobb sérüléseket. Hiába figyel az ember 0-24 a gyermekére, b... (2014.10.20. 00:27) Az első...
  • *baboka*: @00lila: Szia nagylány!:) Remélem jól vagytok a manóddal együtt! :) (2014.08.28. 10:53) Nyügi babám
  • *baboka*: Örülök, hogy velem maradsz ;) (2014.05.24. 11:07) 6 hetes kontroll babának és anyának
  • baboka: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :) (2014.05.20. 09:11) A kétágyas, a csecsemősök és egyáltalán

Látogatóban Rékánál

2013.12.02. 19:38 *baboka*

Én azt vallom, hogy a baba születése utáni első 1,5 - 2 hónapban csak a család látogassa a picit. Utána aztán jöhetnek barátok, ismerősök.

Na, nem is vártunk tovább, felkerekedtünk és jól elmentünk Bodajkra kolleganőmékhez, akivel a sok megpróbáltatás nagyon jó barátnővé is csiszolt minket.

Ajándékba vittünk anyukának egy kis gyümölcsöt, apukának természetesen egy jófajta vörösbort, babának pedig csupa hasznosat: popsitörlőt, egy „Huncutka” feliratú body-t, és egy vastag, cuki rózsaszín pillangós harisnyát. Valamint, nem is én lettem volna, ha nem viszek valami édes üzenetet, torta formájában…a képen látható cukiságot sikeredett.

 


 

Biztos front volt – vagy nem voltam szimpi –mert az első másfél nyugis óra után sírni kezdett a baba. Ettől függetlenül gyönyörű, okosnézésű és igazán formás kislány. Születéskor a bal arcocskáján megrepedt egy hajszálér, az piros, de felszívódik majd. A kis tarkójánál meg van egy tűzfolt-szerűség, elvileg ott fogta meg a doki és a nyomás miatt, de ez is eltűnik idővel.

 


 

Zsuzska nagy bánata, hogy terpeszpelust kell 6 hétig viselnie Rékának, de mondtam neki, hogy a sok szomorúság és sikertelen próbálkozás után, ez a kis szépséghiba igazán elfér a gyereken, amúgy is, hamar eltelik az idő, és inkább most legyen neki kellemetlen, minthogy mondjuk műteni kelljen. Hízogat, növöget, nem durván (anyu szerint mi hetente 40 dekát híztunk…), a 2 hónap alatt kb.1.20 kilót.

Anyuka egyébként nagyon jól néz ki, meg is kérdeztem, hol volt benne a 3 kiló feletti gyerek, mert semmi feleslege nem maradt látszólag, szerinte az még 7 kiló.

Szóval, öröm és boldogság, tényleg szépek így együtt.

Szólj hozzá!

Címkék: zsuzska Réka babalátogató

A bejegyzés trackback címe:

https://gurulyka.blog.hu/api/trackback/id/tr506194918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása