HTML

Gyere baba, gyere! :-)

Friss topikok

  • oolilla: Szia! Te is tudod, hogy régóta olvasom a blogodat, már az eleje óta, szeretlek olvasni. Nemtudom,o... (2015.01.20. 12:23) Évvég-évkezdet
  • 00lila: Jocim is szenvedett már el hasonló/nagyobb sérüléseket. Hiába figyel az ember 0-24 a gyermekére, b... (2014.10.20. 00:27) Az első...
  • *baboka*: @00lila: Szia nagylány!:) Remélem jól vagytok a manóddal együtt! :) (2014.08.28. 10:53) Nyügi babám
  • *baboka*: Örülök, hogy velem maradsz ;) (2014.05.24. 11:07) 6 hetes kontroll babának és anyának
  • baboka: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :) (2014.05.20. 09:11) A kétágyas, a csecsemősök és egyáltalán

41.hét

2014.03.26. 19:01 *baboka*

Lenne, de ma azt mondták az okosok, hogy ez a 40. Merthogy inkább az a valószínű, hogy 03.27. a kiírt dátum, már a nyáron készült első ultrahang felvételek alapján IS. A vizsgálóorvos szerint méhszáj 2000, teljesen zárt, kért flowmetriát is, és az UH alapján a koponyaátmérő 96 mm, pont a 40 hetes kornak megfelelő. Fejecske lent, szépen fekszik, tényleg "csak" a méhszájnak kellene megnyílnia, és lehetne is szülni. A vizsgálóorvos javasolta, hogy holnap feküdjek be, mert akkor napi 2x csinálnának NST-t, de hála a jó Istennek, a babám keringése tökéletes, jól érzi magát, az én vérnyomásom is jó, kissé fulladok - de ez azt hiszem érthető már. Így, szerintem teljesen felesleges befeküdni. Arról nem is beszélve, hogy nem lennénk kijjebb a benzinpénzzel sem, hiszen Bú úgyis jönne minden nap látogatni, akkor meg jöjjünk szépen együtt ugyanígy tovább. Beszéltünk a szülésznővel is, mondta, hogy míg zárt a méhszáj, nem csinálnak mást, csak NST-t, és semmit nem tudnék bent csinálni, egész nap csak feküdni, az meg nem viszi előrébb az eseményeket. Úgyhogy szedem tovább a bogyókat, iszom a málnalevél teát, sokat jövök-megyek, azt hiszem még egy alapos nagytakarítást betervezek, minden nap főzök, zizgek valamit, és persze sétálok is, aztán csak történik valami már! Ha egyszer új időszámítást kaptunk.
Az orvos megjegyezte egyébként, hogy ha szeretnék mai napon egy császár műtétet, akkor szóljak és let's go. Nem is értettem bakker!
A gyermekágyas osztályon végigfutva, láttam 1-2 anyukát, akivel tegnap még együtt vártunk NST-re, ma meg már ott szuszogott rajtuk a babájuk...hát rossz is volt meg jó is. Egyszer csak eljön a mi időnk is!

Szólj hozzá!

Címkék: terhesség szülés orvos baba

A bejegyzés trackback címe:

https://gurulyka.blog.hu/api/trackback/id/tr116194885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása