HTML

Gyere baba, gyere! :-)

Friss topikok

  • oolilla: Szia! Te is tudod, hogy régóta olvasom a blogodat, már az eleje óta, szeretlek olvasni. Nemtudom,o... (2015.01.20. 12:23) Évvég-évkezdet
  • 00lila: Jocim is szenvedett már el hasonló/nagyobb sérüléseket. Hiába figyel az ember 0-24 a gyermekére, b... (2014.10.20. 00:27) Az első...
  • *baboka*: @00lila: Szia nagylány!:) Remélem jól vagytok a manóddal együtt! :) (2014.08.28. 10:53) Nyügi babám
  • *baboka*: Örülök, hogy velem maradsz ;) (2014.05.24. 11:07) 6 hetes kontroll babának és anyának
  • baboka: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :) (2014.05.20. 09:11) A kétágyas, a csecsemősök és egyáltalán

27.hét

2013.12.28. 17:17 *baboka*

Szép kis karácsonyi hetünk volt apával és babával.
Gurulyka sokat mozgott, hihetetlen kidudorodásokat produkált. Kivéve az esős napot...és imádja a jobb oldalam.
Amikor mozog...hát, semmiféle pillangórepkedéshez és buborékoláshoz nem hasonlítható, pedig ezzel van tele a net. És eszembe jutott, hogy milyen szuper lesz, ha már pocin kívül izeg-mozog, de azért hiányozni fog az érzés, az biztos.
Kapom minden héten a hírleveleket, a ciklus.hu-tól és Vida Ági blogjától is, és ha belegondolok azokba a méretekbe, amiket írnak, hogy már mekkora az én babám! Örömsírni lenne kedvem! 5-10 centis kora óta néztük folyton a vonalzón, de az csak 30 centis, és már a kezünkkel kell kipótolni.
Hétfőn megyünk dokibácsihoz és talán védőnőhöz is, azt még nem döntöttem el. El ne felejtsük elmesélni azt a szörnyű görcsöt, megkérdezni a magnézium adagolást és hogy feltétlen nézze meg a méhszájat!!!
Hajnal óta fáj a torkom, fújom az orrom, egyelőre meleg gyerektea, de ha hétfőig nem múlik, akkor háziorvoshoz is látogatunk...annyira el akartam kerülni a betegséget terhesség alatt, de nem csoda, hogy elkaptam, egyrészt apa is másfél hete beteg, karácsonykor otthon is voltak betegek körülöttünk és olyan időjárás sincs, hogy ne szaporodnának a bacik.
Az jár a fejemben, hogy jövő ilyenkor már bogyóval, hatalmas nagy szemeivel majd lesi a fát, hogy mi a szösz! Jajjdejóóólesz!
Nem vagyok egy karácsony-imádó, de ez most egy fokkal jobb volt, mert van mire várni! Jövőre majd tényleg igazi értelmet kap már. Apa kapott egy okostelefont, mert ugyan nekem már hónapok óta megvette, de olyan nehéz volt mindig látni, hogy ő meg nyomkodja a kis régi alaptelóját...most ez volt a legnagyobb kiadás, de megérte, mert így tudok majd képet küldeni neki a bébiről, amikor csak akarok, és ő is küldhet bármilyen hosszú üzenetet, vagy amit csak akar. Azt hiszem, valami ilyesmi szövetség a házasság. Olyan "nem tudok úgy élni, ha neked nem olyan jó, mint nekem"-érzés.


Szólj hozzá!

Címkék: család terhesség baba mozgás

A bejegyzés trackback címe:

https://gurulyka.blog.hu/api/trackback/id/tr686194912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása