HTML

Gyere baba, gyere! :-)

Friss topikok

  • oolilla: Szia! Te is tudod, hogy régóta olvasom a blogodat, már az eleje óta, szeretlek olvasni. Nemtudom,o... (2015.01.20. 12:23) Évvég-évkezdet
  • 00lila: Jocim is szenvedett már el hasonló/nagyobb sérüléseket. Hiába figyel az ember 0-24 a gyermekére, b... (2014.10.20. 00:27) Az első...
  • *baboka*: @00lila: Szia nagylány!:) Remélem jól vagytok a manóddal együtt! :) (2014.08.28. 10:53) Nyügi babám
  • *baboka*: Örülök, hogy velem maradsz ;) (2014.05.24. 11:07) 6 hetes kontroll babának és anyának
  • baboka: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :) (2014.05.20. 09:11) A kétágyas, a csecsemősök és egyáltalán

Fejlődünk

2014.10.27. 21:13 *baboka*

Megküzdöttünk az apró pici piros pöttyök rejtélyével, nem a mosószer, se öblítő, nem kaja, hanem a fürdetéshez használt szivacsnyuszi okozta. Az új tápot is elfogadta már a manó, talán nem is emlékszik a borzalmas keserű HA ízére. Nagyjából az általam készített ebédeket is hajlandó már megenni. Hétvégente együtt fürdünk a nagykádban, próbálom megszerettetni vele a nagyobb mennyiségű vizet is,amit most még csak az első 10 perc után kezd élvezni. Az orra meggyógyult, erre nem pont én karmolom le a szeménél??? 

Szóval jönnek sorban az akadályok, én meg igyekszem legyűrni őket. Most a legnagyobb az, hogy folyton feláll, és nem tudom, LEHETETLEN minden esést kivédeni. Bumm, kopp, oáá, semmibajnyuszikám, puszpusz, az esetek többségében ennyi elég. Még. A másik folyamatban lévő projekt, hogy Máté éjszaka felkel ugye, még mindig. És eszik. Általában 2 és 3 között kapja el az éhség. Mira mesélt egy leszoktatós módszerről, hogy csak innivalót adjak neki, mert valószínűleg csak a megszokás dolgozik benne, közben pedig ne beszéljek hozzá, ne nézzek a szemébe, mert attól csak éberebb lesz. Adtam innit, de fél óra múlva riadózott megint, és nem volt elég, igenis a Müller Máté éjjel is éhes! Lehet én cseszem el, de egyelőre nem megy, hogy ne szóljak hozzá, mikor sír, és ránéznem is muszáj...Hát egyszer csak eljön az az idő, hogy átalussza az én fiam is az éjszakát! 
A 6 hós státuszon 8370 gr volt és 71 cm, nem tudom írtam-e már. A fejkörfogat most megegyezett a neurológián mérttel. Oda decemberben megyünk újra. 
Fog még mindig 0 zéró, vizet nem issza meg, gyümölcsből bármit és bármennyit elérakhatok, imádja, legnagyobb örömömre. Ebédre igyekszem változatosan főzni, evett már spenótot, céklát, sütőtököt, cukkinit, répát, karfiolt, a krumpli alap ugye. Mindenbe rakok egy kis csirkemellet, úgy a tuti. :) Stabilan ül, kapaszkodva feláll, körbemássza az egész lakást. Veszélyes! :))
Most, hogy bejött a hideg és korán sötétedik, át kell rakni a sétát korábbi időpontra.
És az egyik legjobb újdonság, hogy megkapta apóstól a rugós hintát. Sokat vacilláltam a járóka és ez között, aztán úgy voltam vele, ha a kiságyban max 3 percig van el, miért válna be a járóka? Úgy tűnik, jól döntöttem. :) Persze egész napra nem rakom bele, de nagyon jó, hogy el tudok mosogatni, be tudom tenni a mosást, addig meg Mátéka elugrál a hintájában. :) 
Felállás:  :D
P1040578.JPG
Tűzön-vízen-almán átmászás: :) 
P1040494.JPG
Ugribugri hintázás: :) 
P1040546.JPG

Szólj hozzá!

Címkék: baba gyerekorvos mozgásfejlődés babafelszerelés babakonyha

A bejegyzés trackback címe:

https://gurulyka.blog.hu/api/trackback/id/tr506838989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása