HTML

Gyere baba, gyere! :-)

Friss topikok

  • oolilla: Szia! Te is tudod, hogy régóta olvasom a blogodat, már az eleje óta, szeretlek olvasni. Nemtudom,o... (2015.01.20. 12:23) Évvég-évkezdet
  • 00lila: Jocim is szenvedett már el hasonló/nagyobb sérüléseket. Hiába figyel az ember 0-24 a gyermekére, b... (2014.10.20. 00:27) Az első...
  • *baboka*: @00lila: Szia nagylány!:) Remélem jól vagytok a manóddal együtt! :) (2014.08.28. 10:53) Nyügi babám
  • *baboka*: Örülök, hogy velem maradsz ;) (2014.05.24. 11:07) 6 hetes kontroll babának és anyának
  • baboka: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :) (2014.05.20. 09:11) A kétágyas, a csecsemősök és egyáltalán

6 hónapos féléves :)

2014.10.07. 20:59 *baboka*

Szóval. :)


Voltunk ortopédián, harmadszor is, és végre papírunk van róla, hogy kontroll csak panasz esetén! Jupi! :) Mindent csinál a manó, amit ennyi idősen kell, sőt kicsit többet is, úgyhogy nagyon büszke vagyok rá :)
Egy kis ki-mit-tud: 3 hete erőteljesen kúszik és mászik felváltva, 1 hete pedig felült. Mikor anno Kata mondta, hogy majd oldalra fog kiülni és feltolni magát, hát én el nem tudtam képzelni, bizony! :)  És voáláá, tééényleg! :) Kis ügyes macicsimbókom. :) Mászik,mászik, mendegél, megunja, kirakja a lábát oldalra, és felül. :)
Öntörvényű, csak azt és csak akkor csinál, amikor ő úgy akarja...és tud direktből ölelni, anya meg olyankor elolvad és ha rágondolok, hogy pár év és könyörögni kell egy-egy bújós ölelésért, már most hiányzik...Most van az a korszak, hogy megállítanám az időt. Most minden olyan jó, megismertük egymást, és kicsit jobban feltalálja magát mióta mászik, meg talán a kéró sem szalad annyira..(kopp-kopp). Igaz, még mindig a 6 óra egybeni alvásról álmodozom, de azért elvagyok így is. :)
Ami nagyon dühít, hogy tépkedi a füleit, de annyira, hogy kireped, persze voltunk dokinál, kaptunk rá krémet, megnézettem a dobhártyáit, de szerencsére rendben voltak, úgyhogy valószínű rossz szokás. :(
A bőre alapból olyan érzékeny, hogy ha csak egy kicsit megdörzsöli, vagy odaüti bárhová, órákig vörös utána szegénynek. 
Kajával úgy állunk, hogy éjszaka megébred, eszik és visszaalszik. Reggel ritkán fogadja el a tápot, van hogy délig nem kér enni, csak inni. Dél körül megeszik egy egész üveg babakaját, a húsosakat részesíti előnyben, nagy bánatomra, akármit főzök neki, és akárhogy pürésítem, nem fogadja el. Szomorú dolog ez a pénztárcámra nézve, de nyilván nem hagyom, hogy éhezzen. ;) Délután 4 körül megeszi a gyümölcsadagot, vagy natúr, vagy keksszel, vagy tejpéppel összekeverve, de szerencsére ebből a hómmédet is falja. :) Szilva,alma,körte,banán,barack, jöhet mind neki. :) 
A hozzátáplálási táblázatot messziről kerülöm, nem tudatosan, volt idő mikor néztem, de úgy vagyok vele, hogy amit ép ésszel szabad, azt kap. 
Rucikból 74-est hord, bár mintha felsőből elférne rajt a nagyobb is, a nadrágokkal meg meg vagyunk lőve, nem szereti, itthon nem is kap farmert meg nehezebb darabokat, ideges tőle, hogy nem tud benne kényelmesen mozogni, csak harisnya vagy skinny gatyó. 
A rossz tsh-m miatt voltam már pajzsmirigy ultrahangon, kóros elváltozás nem található, az is elképzelhető, hogy magától rendeződik a dolog, de azért az endokrinológushoz elmegyek novemberben. Október közepén lesz még egy labor, mert 31 napot kell várni két tsh között. A diéta meg nagyon-nagyon nem megy, miután a nődoki azt mondta, felesleges próbálkoznom, míg a tsh nem rendeződik...hát...én hagytam magam. Biztos meglesz a böjtje, sőt, már most megvan, nem olyan jó az általános közérzetem, mint mikor 160 CH-kat ettem. :/ 

 

Szólj hozzá!

Címkék: baba gyerekorvos Diéta

A bejegyzés trackback címe:

https://gurulyka.blog.hu/api/trackback/id/tr136768485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása